Lucruri care incurajeaza visele – Unschooling

Initial mi-am dorit sa nu il dau pe Rafael la gradinita. De ceva vreme ma gandesc serios sa nu il dau nici la scoala…. Ma fascineaza ideea de Unschooling destul de tare.

Pentru ca mai sunt cativa ani pana vine vremea scolii sau a nescolii profit si citesc despre ceea ce a trezit interes in mine.

Azi am citi un articol si il recomand cu mult drag celor ce viseazasa isi educe copiii acasa.

…Kate Fridkis are 26 de ani, este fericită în căsnicie, locuiește în New York, are o diplomă de master în religie de la Universitatea Columbia, este cantor part-time la o sinagogă (poziție pe care o ocupă de la 15 ani) și scriitoare full-time.  Articolele ei au apărut în New York Times, Huffington Post și Salon. În prezent muncește să-și publice primul roman. Scrie eseuri amuzante și pline de miez despre imaginea corporală pe blogul ei popular, Eat the damn cake. Și de curând mi-a devenit colegă de blog aici pe  Psychology Today.

A! și de asemenea n-a fost deloc la școală în clasele 1-12. În general, spune că a fost ”școlită acasă” când e întrebată despre educația ei, pentru că majoritatea oamenilor nu știe ce înseamnă să fii ”neșcolit”. Și, pe lângă tot ce scrie, mai are un blog numit Skipping school….

mai multe aici:

Faceți cunoștință cu Kate Fridkis, care a sărit clasele 1-12 și nu e nici ratată, nici ciudată (I)

 

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.

SUS ↑