Tort raw cu nuca de cocos

Pentru blat am folosit: 100 g migdale, o cana de nuci, o jumatate de cana de nuca de cocos, o jumatate de cana de curmale.

Nucile si migdalele le-am hidratat pentru cateva ore in apa.

Le-am asezat toate in blender si dupa ce s-au amestecat bine bine🙂 le-am modelat pe o farfurie plata, in forma de blat, cu marginile putin mai ridicate si scobit la mijloc. L-am asezat in frigider pana am preparat crema.

Pentru crema am folosit: o cana de nuca de cocos, o lingura de miere, zeama de la o portocala si o banana.

Cu crema am procedat la fel. Am introdus ingredientele in blender si dupa ce s-a format o crema omogena am luat-o si am asezat-o peste blat.

AAA! sa nu uit!…In scobitura din blat am pus si bucatelele mici ale unui kiwi si peste ele crema.

Dupa ce toate au fost gata am luat farfuria cu tortul si am dat-o la rece pentru o ora si jumatate.

A iesit un tort cu adevarat gustos si sanatos! Astept sa il servesc si pe micutul nostru dimineata. Acum doarme bustean:)…

Reteta am primit-o de la Iulia (intr-o culegere de retete raw). Cu mici modificari a iesit ce se vede mai sus.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s